Portret van mijn klas – Gedichten en verhalen door Jos van den Boogaard

In opdracht van Carré College Rotterdam / Boekontwerp / 210 x 210 mm, 64 pagina’s

 

 
Portret van mijn klas is een publicatie waarin 18 leerlingen van de Internationale Schakel Klas zijn geportretteerd. De leerlingen heb ik een podium gegeven door het gedicht van nu en over de toekomst los te trekken van de – veelal ingrijpende – verhalen over de reis die vooraf ging. Op deze manier ligt de zwaartepunt op hun persoon en op de enorme positieve ontwikkeling die zij in een korte periode hebben gemaakt.
 
Tekst: Jos van den Boogaard
Redactie: Rianne Polak
Art direction: Karin ter Laak
Grafisch ontwerp: Karin ter Laak
Kalligrafie: Daniel Markides
Fotografie: Annet Delfgaauw
 
Rotterdam, juni 2017
 
Yay! super trots
 
 
Ontwerp Boek Portret van mijn klas
 
Ontwerp Boek Portret van mijn klas
 
Ontwerp Boek Portret van mijn klas
 
Ontwerp Boek Portret van mijn klas
 
Ontwerp Boek Portret van mijn klas
 
Ontwerp Boek Portret van mijn klas
 
Ontwerp Boek Portret van mijn klas
 
Ontwerp Boek Portret van mijn klas
 
Ontwerp Boek Portret van mijn klas
 
Ontwerp Boek Portret van mijn klas
 
Ontwerp Boek Portret van mijn klas
 
Ontwerp Boek Portret van mijn klas
 
 
 
Dit project kwam voort uit boekontwerp ‘Talent in Praktijk’
Inspirerende verhalen van LMC Praktijkonderwijs Schietbaanstraat Rotterdam.